Search

Feeds

Jangan Pandang Belakang Congkak 2 (2010)

Keyword : Download Jangan Pandang Belakang Congkak 2 (2010), Movie Jangan Pandang Belakang Congkak 2, Subtitle indonesia Jangan Pandang Belakang Congkak 2, Free Download Film Jangan Pandang Belakang Congkak 2, Download Movie Jangan Pandang Belakang Congkak 2, Subtitle Film Jangan Pandang Belakang Congkak 2, indowebster, mediafire,  enterupload, 4share, rapidshare, Update Film Terbaru 2010, Download Film Terbaru, Download Film Gratis,

download Jangan Pandang Belakang Congkak 2 (2010)

Sinopsis Indonesia
Setelah berjaya memulihkan Punai, Asmat dan Johan serta berjaya menewaskan Mustika dalam JPBC yang lalu, Pak Mor yang cedera itu terus menuju ke anak sungai. Di tepi sungai, Pak Mor duduk bersila dan mula membaca jampi menteranya. Semakin lama semakin laju Pak Mor membaca jampi manteranya. Serentak angin mula bertiup. Semakin lama semakin kencang angin bertiup mengikut kelajuan Pak Mor membaca jampi manteranya.

Tiba-tiba tubuh Pak Mor mula mengelupur. Mulutnya masih kumat kamit membaca jampi manteranya. Tiba-tiba Pak Mor kejang dan serentak dengan itu satu gumpalan asap keluar dari tubuh Pak Mor dan asap itu muncul Mustika. Setelah Mustika keluar dari tubuh Pak Mor, Pak Mor kembali pulih seperti sedia kala. Rupa-rupanya Pak Mor ada hubungan dengan Mustika dan mereka telah berpakat untuk mengambil semua harata dan saka-saka Pak Sudir setelah kematian Pak Sudir….
__________________________________________________________
INFORMASI :
Release Date: 7 October 2010 (Malaysia)
Genres: Comedy | Horror
Country: Malaysia | Language: Malay
Cast: Nora Danish,Cat Farish,Azlee Jafaar,Bob Kuman
Mazlan Senario,Ruminah Sidek,Lisa Surihani,Ebby Yus
Credit/source From Jie Azz
__________________________________________________________
Download Film / Movie Jangan Pandang Belakang Congkak 2 (2010)

Mediafire : Part 1 - Part 2 - Part 3

Film terbaru 2010

Recommended Links